Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Muradiye Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0432 451 50 51
Belgegeçer : 0432 451 50 51
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://muradiyehem.meb.k12.tr
Adres : Kandahar Mah. Vanyolu Cad. No 68 Muradiye / VAN
VİZYON : Yetişkin eğitimi bir lüks ya da insan yaşamının kısa bir dönemi ile ilgili olarak değil ulusal gereklilik ve vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olarak görülmelidir. İyi desteklenen ulusal çapta bir yetişkin eğitimi tüm çağdaş toplumlarda sosyal, ekonomik, kültürel nedenlerle ana politika gereği haline gelmiştir. Dinamik bir yetişkin eğitimi; özetle “HERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM” düşüncesinden yola çıkılarak kişinin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandıran bir eğitim olmalıdır.
MİSYON : Muradiye Halk Eğitimi Merkezi kurulduğu günden bu yana her yıl artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, ulusal onurumuzu her alanda ön plana çıkaran Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk’ ün izinde milli, çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, binlerce genci meslek sahibi ederek, tüketici olmaktan kurtarıp, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirerek her zaman laik, demokratik, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.
BAŞARILAR : 0

Derslik :9
Atölye-İşlik :12
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Öğretim Şekli :
Saatler : 08:00-17:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Kalorifer Sistemi
Servis :
Ulaşım : İlçe Merkezi
Yerleşim Yeri : Kandahar Mah. Eski Van Yolu Caddesi Kız Meslek Lisesi Yanı Muradiye/Van
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi, İle 80KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçemizde 2018-2019 masa tenisi müsabakalarında Halk Eğitim Sporcuları birincilik ve ikincilik aldı.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Atayurt Projesi : Muradiye Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılmış olup Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğüne bağlı bulunan Halk Eğitimi Merkezimiz okul aile birliği başkanlığı tarafından işletme ve geliştirme süreçlerinin takibinde görev almış bulunmaktayız.
Yazdır :