Bünyamin POLAT - MÜDÜR

01.11.1987 tarihinde Van Muradiye Köşk Köyü’nde doğdu. 2. Sınıfa kadar Köşk İlkokulu’nda okuduktan sonra ilk ve ortaokul öğrenimini Yavuz Selim İlköğretim Okulunda tamamladı.  Liseyi Muradiye Çok Programlı Lisesinde okudu. 2008 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği  bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Çaldıran Zülfübulak İlkokuluna Sözleşmeli Öğretmen olarak atandı. Burada 3 sene Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı. 2012 yılında okuduğu okul olan Yavuz Selim İlköğretim Okulu’na atandı. Burada 2 sene müdür yardımcılığı görevini  yürüttü. 2014 yılında Muradiye Halk Eğitim Merkezi’nde 1 yıl müdür yardımcılığı , 2015 yılında Tansu İlkokulunda 1 yıl müdürlük yaptıktan sonra 2016 yılından itibaren Muradiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak çalışmaktadır.